Monday, June 21, 2010

Erotica & Bedtime Stories Vinyl Albums

Due to the rising popularity of the CD in the early nineties, these two albums (especially Bedtime Stories) can be relatively difficult to find on vinyl. They do come in cool gatefold sleeves though, and are great additions to any Madonna collection. I just recently managed to come over the Bedtime Stories album for $40 which I happily paid since it was the last vinyl album missing in my collection!



5 comments:

  1. Coolt att du fått en komplett samling av alla albumen på vinyl. Var det en normal utgåva eller var det promo-utgåvan på rosa vinyl du fick tag på? Jag har båda i min samling köpte min promo då den kom ut nån gång på 90-talet ;)

    Jag köper lite plattor sporadiskt nu för tiden och givetvis alla nya album som kommer både på CD och Vinyl!

    Lycka till med samlandet!

    ReplyDelete
  2. Hej Claes!

    Bedtime Stories albumet är en tysk icke-promo utgåva på en stycken vinylskiva. Synd för mig att jag inte var med på den tiden, tänker jämt på vad man kunnat haft i sin samling i sånna fall.. :)

    Vad har du mer för roliga Madonna prylar då?

    ReplyDelete
  3. Hej igen!

    Om jag skall vara riktigt ärlig så har jag inte riktigt koll på läget just nu med vad som finns och inte finns i min samling.

    Men ett par gobitar är ju trots allt:

    Like A Virgin 7" Vit vinyl Canada Promo och Westwood One triple LP radio show, Blond ambition tour 1990 recorded in Dallas

    Jag håller på att göra en lista på allt i excel.
    Du kan ju få kika på den när jag är klar.

    Har du Facebook? hade vart kul med lite madonna kompisar där oxå ;-)

    Var du på Ullevi förra året? Jag kollade på båda konserterna det var magiskt :-)

    /Claes

    ReplyDelete
  4. Okej, coolt! Vore kul att se din samling, lägg upp en video på youtube eller nått, älskar att se folks Madonna samlingar!

    Japp, jag har facebook, du får gärna skicka en request via min email :)

    Jag var också på båda konserterna på Ullevi, och jag håller med dig helt, det var SJUKT BRA!Madonnas manager tog en bild på mig och min kompis och lade upp på Madonna.com till och med :D

    Ser fram emot att höra från dig igen!

    Mvh,
    Andreas

    ReplyDelete
  5. Har letat ganska länge efter Bedtime Stories på vinyl... hittade den idag på en skivmässa till priset av 950:-, lite väl saftigt. Men jag måste ha den! Ska ringa snubben i veckan och fråga om den finns kvar, den var i fint fint skick. Jag älskar Madonnas 90-tal och har Erotica redan. Fråga: Hur svår är Ray of Light på vinyl?

    ReplyDelete